• 1399/12/04 - 12:24
  • تعداد بازدید: 83
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان مطرح کرد

هر مرکز کانون پرورش یک مرکز کانون زبان است

 کانون زبان ایران در سیستان و بلوچستان

معصومه هادی: یادگیری زبان‌های خارجی علاوه بر انتقال فرهنگ غنی‌مان به سایر کشورها امکان استفاده از دستاوردهای دیگر جوامع را برای زبان‌آموزان فراهم می‌کند

به گزارش روابط عمومی اداره‌ کل کانون سیستان و بلوچستان، مدیرکل کانون استان در جلسه با مربی- مسئولان مراکز فرهنگی‌ هنری حوزه‌ ی ایرانشهر بر گسترش فعالیت‌ های کانون زبان در استان تاکید کرد.

معصومه هادی در این جلسه گفت: یادگیری زبان‌ های خارجی زمینه‌ ی انتقال فرهنگ غنی‌ مان را به سایر کشورها فراهم می‌ کند و زبان‌ آموزان می‌ توانند ایده‌ ها، تجربه‌ ها و هنرهای خود را با جامعه‌ ی جهانی به اشتراک بگذارند و خود نیز از دستاوردهای دیگر جوامع بهره‌ مند شوند.

وی سپس افزود: کانون زبان ایران ظرفیت ارزشمندی است که در جهت رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان و تسهیل تعاملات اجتماعی آنان، آموزش زبان‌ های خارجی را در دستور کار دارد و با سابقه‌ ای ۹۰ ساله و مطابق با استانداردهای علمی در حال فعالیت است؛ یادگیری به صورت واقعی در کلاس‌ های آموزشی آن اتفاق می‌ افتد و زبان‌ آموزان این موسسه توانایی بالایی در دانستن و کاربرد زبان‌ های خارجی دارند.

مدیر کانون زبان استان با بیان این نکته که باید محرک‌ های علمی و فرهنگی را برای کودکان و نوجوانان بیشتر کنیم تا رشد همه جانبه‌ ای در زمینه‌ های گوناگون داشته باشند و افراد توان‌ مندتری برای ساختن آینده باشند، رسیدن به این هدف را با سنجیدن روحیه و توانایی کودکان و نوجوانان و برنامه‌ ریزی براساس آن امکان‌ پذیر دانست و افزود: این فرایند در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به طور جدی در حال انجام است اما ضروری است این خدمات در میان گروه بیشتری از جامعه‌ ی هدف گسترش یابد.

هادی سپس عنوان کرد: در این روزها روند عادی زندگی انسان‌ ها دست‌ خوش تغییراتی شده و البته آسیب‌ های فراوانی در همه‌ ی زمینه‌ ها به مردم دنیا وارد شده که مجموعه‌ ی کانون هم از این آسیب برکنار نمانده است و ما، به عنوان عضوی از این مجموعه، وظیفه داریم برای کاهش این آسیب‌ ها تلاش کنیم.

وی در اشاره به یکی از این حوزه‌ ها از کانون زبان ایران نام برد و با بیان این نکته که مسئولان تلاش‌ های گسترده‌ ای برای تطبیق با شرایط جدید انجام دادند، از فراهم شدن زیرساخت‌ های مناسب برای این کار خبرداد و گفت: همه‌ ی ما علاوه بر استفاده از این امکانات وظیفه داریم این ظرفیت تازه را به گروه بیشتری از علاقه‌ مندان معرفی کنیم تا بتوانند از آن بهره‌ مند شوند.

هادی هم‌ چنین با اشاره به تجربه‌ های خوبی که در رهگذر برگزاری کلاس‌ های مجازی کانون حاصل شده گفت: در ابتدای راه و با وجود مشکلات گوناگون سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری راهی را آغاز کردیم که استفاده از تجربه‌ های آن می‌ تواند در ادامه‌ ی مسیر به ما کمک کند.

مدیرکل کانون ادامه داد: با توجه به برگزاری برخط کلاس‌ ها و به منظور گسترش کانون زبان در سراسر استان، هر مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یک مرکز کانون زبان می‌ شود تا خدمات علمی و فرهنگی مطلوب‌ تری به اعضا ارایه دهد و در این میان مربیان کانون در جذب و پایدارسازی زبان‌ آموزان نقش موثری دارند.

مدیرکل کانون استان در پایان عنوان کرد: برنامه‌ ریزی پویا و شناخت نقاط قوت و ضعف آن همراه با « اطلاع‌ رسانی هدف‌ مند» می‌ تواند ما را برای ارایه‌ ی یک خدمت جامع که نتیجه‌ ی آن رسیدن به اهداف سازمانی است یاری کند.

تصاویر

کانون زبان ایران در سیستان و بلوچستان کانون زبان ایران در سیستان و بلوچستان کانون زبان ایران در سیستان و بلوچستان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت